Färska uppgifter: Nasri till United!

Som vanligt är Sillyseasonarvdsjaur altid först med de hetaste ryktena, och idag är iget undantag. Igår kom uppgifter från franska Canal Plus att förhandlingarna mellan Manchester City och Samir Nasri brutit samman. Detta tolkades som att Nasri nu skulle stanna i Arsenal. Då kommer ännu ett slag mot Arsenal-fansen. Förhandlingarna uppges ha tagit slut för att Nasri beslutat att gå till Citys lokalrival United istället. Sir Alex sägs kunna matcha Citys bud och erbjuda Nasri samma lön.

Förhandlingarna ska vara i sitt slutskede och övergången väntas bli klar inom kort.

Ryktenas man Elias OS

Många av er trodde säkert att bloggens mest omskrivna spelare var påväg någonstans. Så är inte fallet. En av våra trogna läsare har frågat efter en beskrivning av Elias OS, så att alla som på ett eller annat sätt lyckats undgå alla rykten som kretsat runt honom, ska veta vem han är. Självklart gör vi allt för våra läsare, detta är Elias OS!





Namn: Elias Olofsson-Sthål
Moderklubb: IFK Arvidsjaur P96
Längd: 186 cm
Vikt: 70 kg
Position: Innermittfältare
Favoritklubb: IFK Arvidsjaur P98/99 och AC Milan
Skor: Blåa, dyra Adidas!
Meriter: Vunnit en FIFA11-turnering
På-plan-lookalike: På planen är Elias en Thiago, men utanför är han mer en Cassano...

Elias har i sommar varit Sveriges kanske mest omskrivna fotbollsspelare. Han har ryktats vara påväg till flera olika klubbar och det hetaste alternativet har varit IFK Arvidsjaur P98. Manchester United har också visat intresse för spelaren. Varför alla dessa lag är intresserade av Elias har ej framkommit.

I sommar har Elias gjort allt möjligt för att göra sig omöjlig i P96 och tvinga fram en övergång till P98. Det återstår dock att se vars Elias hamnar tillslut.

RSS 2.0