IFK spelare blev utan kontrakt!

Alla spelare från P96 som igår genomförde läkarundersökning hos BK Häcken klarade den och sägs ha skrivit på för klubben. Alla utom en. Elias Olofsson Ståhl klarade inte läkarundersökningen och blev därför nekad kontrakt. Ryktenas man i sommar blir därmed kvar i P96 tills vidare. Men med det intresset som varit kring EOS är risken stor att han lämnar trots allt. P98 sägs fortfarande vara mycket intresserade och lär säkert komma med ännu ett monsterbud i sin jakt på stjärnan.

Frågan är nu hur P96 ska klara av Gothia Cup med endast en spelare. Men med de transferpengar de fått in nu kommer de kunna värva ordentligt. Spelare som ryktas vara påväg in är bland annat Sergio Agüero och Andrea Pirlo.


Spelarflykt i P96?!

Sillybloggen gör comeback från ett kortare uppehåll, då hela redaktionen haft semester, och nu kommer vi med en riktig transferbomb. Enligt färska uppgifter till media har BK Häcken för två veckor sedan skickat upp en scout för att scouta spelare i IFK Arvidsjaur P96. Scouten ska dock ha blivit så imponerad av hela laget att BK Häcken bestämde sig för att köpa alla spelare.

Klubbarna ska ha blivit överens om transfersumman i fredags och under lördagen åkte hela laget ner till Göteborg för att genomföra läkarundersökning och skriva på kontraktet. Med stor sannolikhet kommer vi därför få se en hel del IFKare i Allsvenskan i sommar.


RSS 2.0