IFK spelare blev utan kontrakt!

Alla spelare från P96 som igår genomförde läkarundersökning hos BK Häcken klarade den och sägs ha skrivit på för klubben. Alla utom en. Elias Olofsson Ståhl klarade inte läkarundersökningen och blev därför nekad kontrakt. Ryktenas man i sommar blir därmed kvar i P96 tills vidare. Men med det intresset som varit kring EOS är risken stor att han lämnar trots allt. P98 sägs fortfarande vara mycket intresserade och lär säkert komma med ännu ett monsterbud i sin jakt på stjärnan.

Frågan är nu hur P96 ska klara av Gothia Cup med endast en spelare. Men med de transferpengar de fått in nu kommer de kunna värva ordentligt. Spelare som ryktas vara påväg in är bland annat Sergio Agüero och Andrea Pirlo.


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA alltså helt seriöst - sitter och tok garvar åt mig själv när jag läser det som skrivs här! hahaha ojojoj, fortsätt med detta! och det roligaste är lätt att läsa om elias olofsson ståhl. fyfan så kul! :D

2011-07-27 @ 23:52:17
Postat av: Patrik

Vi har det lite tungt här på bloggen som du märker. haha. Lite trögt med uppdateringar, men vi kommer igång igen. Om du vill ha en presentation osv. Så skulle det ju först vara roligt att veta vem det är som vill ha det! Alltid kul när folk skriver under med namn så du får gärna berätta vem du är!

2011-08-02 @ 22:09:06
Postat av: Pontus Lindgren, luleå

du får väl namn då ;)

2011-08-07 @ 19:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0