Frågetecken kring PSG!

Piteå Summer Games väcker stora frågetecken iår. Turneringen går av stapeln i helgen med start i morgon, samma dag som transferfönstret officiellt öppnar. Bland Arvidsjaur lagen har det uppstått några frågetecken vilket lag en del spelare kommer att representera:

1. P96 tränare har redan officiellt gått ut med att deras anfallsstjärna Björn Eriksson inte kommer att spela med dem i helgen. Betyder detta att han nu är klar för P98? Om ryktena stämmer kommer han att presenteras imorgon och göra debut samma dag.

2. Ryktenas man i sommar, Elias Olofsson Ståhl, har visat tydliga tecken på att han är nära en övergång till P98. På matchen igår sågs han både bära benskydd med direkt anknytning till P98 samtidigt som han sågs dricka vatten ur P98:as tränares vattenflaska. P98:as tränare var också på plats igår, kanske för att scouta honom en sista gång före transferfönstret öppnar imorgon. Allting tyder på att övergången blir klar imorgon, men som vi alla vet kan allt hända inom fotboll.

3. Barcelonas Xavi sade igår i en intervju med Marca: "Jag har vunnit allt man kan vinna inom fotbollen, utom en sak, Piteå Summer Games, det vore en dröm att få vinna den turneringen." P98 som länge varit intresserade av världens kanske bästa fotbollsspelare sägs ha lagt ett bud och väntas slutföra övergången efter midnatt inatt.

Skulle dessa värvningar gå vägen bör nog P98 räknas som stora favoriter att ta hem hela turneringen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

gör ett informations inlägg om eos. en spelar presentation helt enkelt för oss som inte vet nå om han. hur mycket väger han? vad är hans favorit lag? vilka skor använder han? osvosvosv

2011-08-01 @ 23:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0