Samme ny tränare för IFK



Halvvägs genom säsongen byter IFK Arvidsjaur tränare för sitt herrlag i division fyra.
- Det finns inga hard feelings, säger Jan-Erik Lindmark, avgående tränare.

Söndagens semifinal i Lilla DM/Coop Norrbotten Cup var Jan-Erik Lindmarks sista match som tränare för IFK Arvidsjaur division 4-lag i fotboll.

- Det är jobbigt att köra bil sextio mil i veckan till och från träningarna. Det är ett av mina skäl till att inte fortsätta som tränare, säger Jan-Erik Lindmark, som bor i Älvsbyn.

Samuel tar över
Ny tränare hämtas från IFK Arvidsjaurs egna spelarled. Samuel Lindmark drar av sig matchtröjan för att i stället styra laget från sidan av planen.

- "Samme" kommer inte att spela nämnvärt mycket själv under resten av den här säsongen. Det är inte bra, men vi måste ta till den här lösningen. Samtidigt innebär det här att någon av de unga spelarna kommer att få chansen att spela i vårt A-lag, säger Gert Nilsson, IFK Arvidsjaur Fotbolls ordförande.

Citerat från Göran Westerlund Piteå tidningen


Vi på Sillyseasonredaktionen hälsar Samme välkommen och kan bara beklaga att vi inte var först ut med nyheten! Vi kan dock glädjas över att vi var först med att Tomas Holmström är den som fyller luckan efter Samme på topp. Gert Nilsson kallar honom ung och visst. Han har nog många år kvar att ge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0