EXTRA: Ny Tottiskandal!

Det har hänt igen för IFK!
 
Allt var klart och denna gång var också bytesspelaren informerad. Totti anlände med sin limousin tillsammans med Roma-presidenten för att skriva kontraktet med IFK.
 
Christian kom cyklande ner till IP med nånting under armen. Alla satt och väntade på att han skulle komma in och skriva på kontraktet, men istället hörs ett dunkande från taket. Ljudet kombineras med någon typ av musik. Ingen förstår nånting och Arvidsjaurs ordförande Mari-Ann Lindmark går tillsammans med alla berörda ut för att se vad som var på gång. Där uppe står Christian och hoppar och dansar och sjunger "AMALAAAAAAAAAA, PAZZA INTER AMALAAAAAAAAAAA" (Pazza Inter)
I armarna håller han en stor banderoll med Inter forever. Efter ett tag ropar han: "Roma? Inte fan ska jag till Roma. Jag ska till INTER! AMALA! PAZZA INTER AMALAAA!"
 
 
Christian gör en Stefan och nobbar Roma!

Snopet fick Totti hoppa in i limousinen igen och vända mot hotell Laponia. Hur det blir med det stora välkomnadet på torget kan ingen svara på och om det finns en möjlighet till en övergång efter en ny skandal är svår att svara på.
 
 
Totti grymt besviken
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0