Henke till IFK

Ja nyligen kunde Silly-seasonbloggen avslöja att Erik Öhman gör en Henke Larsson och spelar innebandy i vinter för att på så sätt öka motivationen. Nu slår nästa Henke bomb ner i IFK.


Henrik Borgeryd, den lovande ishockeymålvakten från Arvidsjaur byter sport för att satsa helhjärtat på fotboll! Han skrev idag på ett kontrakt för att stå målvakt under inomhusturneringen i Sorsele. Kontraktet är ett så kallat tills vidare kontrakt och så länge det går bra kommer han få fortsatt förtroende.


Det går en del diskussioner om värvningscuper och mutförsök under denna cup då Arvidsjaur far med två lag. Lag 1 och 2. Nu går dock de båda lagkaptenerna Xavi och Nasri tillsammans med tränaren Inge "John" Bergh ut och dementerar dessa uppgifter. Inge säger: "Visst vi har fått in en del nyförvärv, men det är ingen schism mellan lagen. Vi åker dit som ett lag tillsammans, men delar upp oss för att få möjligheten att spela mer".

Rykten går samtidigt att Amir skrivit på för Sorsele. Det ska dock bara röra sig om ett så kallat korttidslån, men enligt en stark källa i Gazetto Dello Sport i Italien gör detta att Milans intresse för superanfallaren minskat. "Tänk er om han skulle göra samma för oss. Alltså spela nån match för Inter. Det skulle aldrig funka och därmed är vi inte beredd att ta risken att skriva på", ska Allegri ha sagt.
 


Amir efter bronset i
inomhuscupen i Luleå
då i IFK:s färger


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0